søndag den 21. april 2013

Øko-dag

Allan holdt projekt-fri-formiddag og vi tog til øko-dag i Højmark udstyret med madpakker og højt humør!!









lørdag den 20. april 2013

Rosenbed

Ja - det utrænede øje har nok lidt svært ved lige at se den store forskel, men her er der altså sket lidt indenfor de sidste par timer!

Rosenbedet i indkørslen var før pålagt noget jammerligt fibertexdug, der flagrede og stak ud alle vegne. I snart et år har vi gået i tankerne om at få det fjernet og i dag bød chancen sig lige, da Maries babyalarm løb tør for strøm og jeg så var "nødt" til at opholde mig i indkørslen.

Så alle roser blev klippet ned, givet gødning og fibertexdugen blev fjernet!

Status på bækkenet i den forbindelse : jeg bøder for det nu!! Men resultatet er blevet godt!






tirsdag den 16. april 2013

Genbrugsjagt

Se lige hvad jeg fandt i genbrugsbutikken i Tim i eftermiddag!! Har længe været på udkig efter en sådan - Marie er allerede forelsket og har snakket med mormor flere gange!



fredag den 12. april 2013

Uge 26

En lille gravid-status her midt i lockouten.

Jeg er nu 26 uger henne og baby har det godt! Jeg var til 2. graviditetsundersøgelse i går og alt var som det skulle være! Fik desuden taget blodprøver for at undersøge babys blodtype, idet jeg er rhesus negativ - og det kan give komplikationer, hvis baby er rhesus positiv.
Desværre døjer jeg lidt med mit bækken og muskulaturen omkring - det gør nogen gange lidt mere ondt end det burde gøre. Lægen mente heldigvis ikke, at det var bækkenløsning. Men hvad det så er, ved jeg ikke!

Ellers går tiden med at være lockoutet - og der findes bestemt sjovere ting i livet end det! Dagene går med forskellige demonstrationer og samlinger rundt omkring i området - til ingen verdens nytte - føles det lige pt. Håber at de kloge mennesker finder en løsning i løbet af weekenden - jeg synes elevernes eksamen nærmer sig faretruende!

mandag den 8. april 2013

Projekt stramaj-billede

Nu med lyseblå ramme!
Glæder mig så meget til det kommer op på væggen, så vi kan se om det er godt eller skidt - sådan helt i virkeligheden!

mandag den 1. april 2013

Madklubshygge

Vi havde i går aftes madklubben på besøg til pizza-spisning og hygge!! 15 børn og voksne fylder godt i det lille hjem, så heldigt at vejret var med os og alle kunne komme lidt ud.

#1 Marie og Lucas hygger i sofaen med tegnefilm.

#2 Meget stor og stolt Marie får lov til at holde en lidt utilfreds Asta.